Zamrzavanje masnih naslaga

Zamrzavanje masnih naslaga

Prirodan način skladištenja masnih naslaga u našem organizmu jesu zapravo masne naslage koje se talože lokalno, i celulit. Ni jedno ni drugo nije estetski prihvatljivo, a upućuje i na loš životni stil. Svi bismo se rado riješili i jednog i drugog. Kada odlučimo da promijenimo životne navike, počnemo da vježbamo, vodimo računa o ishrani, ipak ostaju uporne masnoće i celulit kog se nikako ne možemo riješiti. Te kritične zone su uglavnom na stomaku, bedrima, koljenima, nadlakticama i leđima.

U našem salonu vam nudimo idealno rješenje za uklanjanje masnih naslaga i celulita. To je tretman zamrzavanja masnih naslaga ili kriolipoliza.

Tretman zamrzavanja masnih naslaga, šta je zapravo to i kako izgleda?

Zamrzavanje masnih naslaga je tretman koji je neinvazivan. Predstavlja vodeći način uklanjanja masnih naslaga. Tehnologija zamrzavanja masnih naslaga je u svijetu poznata kao kriolipoliza je metoda zamrzavanja masnih naslaga posebnim aparatima. Kada se masne ćelije zamrznu one odumiru i vaše tijelo ih izbacuje prirodno u roku od tri mjeseca.

Masne naslage nastaju na površini,

odmah ispod kože, vidljive su golim okom i nestaju ako promijenimo navike i počnemo vježbati. Druge, tvrdokornije masne naslage, su dubinske, koje su štetne, i uzročnici su mnogih bolesti. Zamrzavanje masnih naslaga uklanja ovakve masne ćelije, te osim boljeg i zdravijeg izgleda, dolazi i do gubitka kilograma i formiranja figure.

Pristup tretmana zamrzavanja masnih naslaga je individualan. Naši stručnjaci će na konsultativnom pregledu utvrditi sve relevantne stvari za ovaj tretman koje se tiču vas. U zavisnosti koju regiju želite tretirati, primijeniće se različiti aplikatori koji se koriste za zamrzavanje masnih naslaga. Tačan broj tretmana zavisi od klijenta, od mjesta koje se tretira i od samih masnih ćelija koje se trebaju zamrznuti i razgraditi. Jedan tretman zamrzavanja masnih naslaga traje u prosjeku četrdeset do šezdeset minuta.

Nakon tretmana nije potreban poseban oporavak, a prvi rezultati su vidljivi dvije sedmice nakon tretmana.

Podjelite ovaj post.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško