Ultrazvuk lica

Ultrazvuk lica

Ultrazvuk lica je tretman koji se koristi u posljednje vrijeme, kao terapija koja je moderna i efikasna, i koja daje izuzetne rezultate. Ovaj tretman donosi brojne benefite za kožu lica. Prije svega, ovaj tretman se koristi kako bi preparati koji se nanose na kožu došli do dubljih slojeva kože. Ultrazvuk lica mikrovibracijama i toplotnom energijom otvara pore, i tako omogućava hranjivim materijama iz preparata, kao što su vitamini, minerali, q10, hijaluron, i slično, da dopru do dubokih slojeva kože i tako da daju maksimalan efekat. Hranjive materije, kada dopru do dubokih ćelija, u njima i ostaju, jer se pore nakon ultrazvuka lica brzo zatvaraju. Zato je ultrazvuk lica daleko efikasniji od obične masaže lica hranjivim preparatima koja se izvodi ručno.

Pored ovog benefita, ultrazvuk lica podstiče obnavljanje oštećenih ćelija na koži lica, te pospješuje cirkulaciju, što je posljedično povezano i sa poboljšanjem limfne cirkulacije. Kada je cirkulacija bolja, lakše se razgrađuju masne naslage, te moć upijanja kože, pa se zato nakon ultrazvuka lica smanjuje nadutost lica, jer nestaje višak vode, a takođe nestaju kesice ispod očiju i tamni krugovi. Ultrazvuk lica podstiče proizvodnju kolagena i elastina, koji su zaslužni za zategnut i mladalački izgled naše kože.

Budući da daje odlične rezultate,

on se koristi u kombinaciji sa drugim tretmanima koji ublažavaju ili brišu znakove starenja. Uglavnom se kombinuje sa mezoterapijom, ili se koristi kao dopunska terapija običnom tretmanu lica.

Ultrazvuk lica traje oko petnaest minuta i omiljen je tretman naših klijenata, jer se može uraditi i kada ste na pauzi za ručak, a koža vam poslije njega izgleda osvježeno, zdravo, zategnuto i sjajno.

Sada ćemo na jednom mjestu nabrojati sve dobrobiti ultrazvuka lica:

  • Koža lica i vrata postaje zategnutija i mlađa.
  • Pomaže pri uklanjanju bora na licu i vratu.
  • Podstiče proizvodnju kolagena i elastina.
  • Stimuliše limfnu cirkulaciju.
  • Uklanja podočnjake i kesice ispod očiju.
  • Vlaži suvu i osjetljivu kožu na licu.
  • Pomaže dapreparati koji se nanose na kožu prodru dublje, te tako efikasnije djeluju,…

Osim navedenog, ultrazvuk lica je ugodan i opuštajući tretman, koji pomaže da se opustite i otpustite stres koji se nakupio tokom dana.

Podjelite ovaj post.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško