Uklanjanje tetovaže

Uklanjanje tetovaže

Iako su tetovaže popularne posljednjih godina, opet, možete spadati u 20 procenata ljudi koji su zažalili zbog tetoviranja, i koji žele ukloniti svoju tetovažu. Uklanjanje tetovaže, na svu sreću, kod nas je moguće. Mi koristimo najmodernije laserske tehnologije za uklanjanje tetovaže, koja nam omogućava da tetovažu uklonimo u potpunosti ili da je barem izblijedimo.

Efikasnost uklanjanja tetovaže je kod svakog drugačija. To zavisi od niza faktora. Prije svega, od kvaliteta i nijanse boje kojom je tetovaža rađena. Najjednostavnije je ukloniti tetovaže koje su rađene u crnim i tamnim nijansama, dok je najkomplikovanije uklanjanje tetovaže koja je rađena u crvenim, narandžastim, zelenim, tirkiznim, žutim i drugim svijetlim bojama. Ne reaguje svaka vrsta boje jednako na laser. Ne postoji jasna klasifikacija boja, tako da ne možemo tačno znati koja boja će se bolje ponašati prilikom uklanjanja tetovaže.

Osim boje tetovaže, efikasnost tretmana uklanjanja tetovaže zavisi i od vaše boje kože. Ako je vaš ten svjetliji, rezultati uklanjanja tetovaže će biti bolji.

Ako je tetovaža stara, i njeno uklanjanje će trajati duže.

Ponekad je potrebno biti jako strpljiv, jer uklanjanje tetovaže može trajati i do dvije godine.

Mi vam možemo garantovati tretman uklanjanja tetovaže koji neće biti bolan, jer radimo najsavremenijim laserima. Laseri sadrže sistem hlađenja, te sam proces uklanjanja tetovaže nije bolan ni neugodan. Laserska zraka koja pulsirajući zagrijava unutrašnje slojeve kože, gdje se nalazi boja tetovaže, rastvaraju tu boju koja se preko limfnog sistema uklanja iz organizma.

Ako imate taman ten ili osunčanu kožu, niste baš najbolji kandidat za uklanjanje tetovaže. Takođe, ako patite od nekih autoimunih bolesti ili imate neku od medikamentnih terapija. Tetovaže koje su metalik, ili sedefaste, nije moguće ukloniti.

Stvarno stanje ćemo, ipak, znati kada dođete kod nas na konsultativni pregled.

Nakon uklanjanja tetovaže, moguće nus pojave su crvenilo, otok i pojava kraste, ali nestaju u roku od nekoliko dana. Morate se zaštititi od sunca, mazati određene kreme, ne dirati krastice. Kad je potrebno, tretmani se ponavljaju na šest do osam nedjelja.

Podjelite ovaj post.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško