Radiotalasni lifting

Šta je RTL ili (RF lifting)?

Radiotalasni lifting Banja LukaRadiotalasni lifting Banja Luka
Radiotalasni lifting Banja LukaRadiotalasni lifting Banja Luka

Radiotalasni lifting Banja Luka

Šta je radiotalasni lifting – RTL ili (RF lifting)?

Godine ostavljaju trag, najprije na koži, utičući kako na njen kvalitet, tako i na strukturu. Koža vremenom postaje opuštena, dehidrirana, suva, izborana. Naročito kod osoba koje se više izlažu prirodnom ili vještačkom (solarijum) UV zračenju. Radiotalasni lifting Banja Luka.

Primjena struje u medicini poznata je od davnina. Struja visoke frekvence daje elektromagnetno polje, što čini radiotalase. RTL je nehirurška, neagresivna, a izuzetno efikasna metoda za zatezanje kože lica i tijela.

Kako djeluju radiotalasi?

Radiotalasni lifting RTL predstavlja kontrolisano zagrijavanje tkiva, što izaziva „oštećenje“ vezivnog tkiva, koje je u osnovi svih tretmana zatezanja. Zagrijavanjem tkiva postiže se kontrakcija postojećih kolagenih vlakana. Dok se „oštećenjem“ vezivnog tkiva izaziva upala koja podstiče kaskadnu reakciju stvaranja novog i jačanja postojećeg kolagena. Istovremeno, dolazi do ubrzavanja cirkulacije i bolje oksigenacije tkiva tretirane regije.

Koje su indikacije za RTL?

Primjenom radiotalasnog liftinga RTL-a, koža lica i vrata postaje čvršća, fine bore nestaju, dublje se redukuju, nazolabijalne brazde postaju pliće. Koža izgleda svježe, hidrirano, tamni kolutovi oko očiju se ublažavaju, zateže se nježna koža gornjih i donjih kapaka, pogled se otvara… Takođe, ovom metodom se postižu i veoma zadovoljavajući rezultati. Kada je riječ o opuštenoj koži čitavog tijela, prije svega stomaka, butina, zadnjice i nadlaktica, kao i redukcija celulita i strija.

Kako se izvodi procedura i da li je bolna?

Procedura je jednostavna, komforna, bezbolna i ne zahtjeva nijednu formu anestezije. Na regiju koja se tretira nanosi se gel, zatim se elektrodama prelazi preko kože. Klijent u toku tretmana osjeća samo prijatnu toplotu. Procedura se može raditi u toku cijele godine. Neposredno nakon tretmana moguće je vratiti se uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Koliko je tretmana potrebno?

Najčešće je potrebno uraditi 3-6 tretmana, u razmaku od 3-4 nedjelje, u zavisnosti od indikacija. Tretman traje od 30 minuta do 1 sat.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško