Podmlađivenje lica

Podmlađivenje lica

Podmlađivenje lica je jedna od novijih tehnika koja koristi laserske benefite. Da bi se umanjili vidljive posljedice starenja kože, koriste se laseri najmodernijih generacija. Tretman podmlađivanja lica uključuje nekoliko benefita: zatezanje kože, odstranjivanje sitnih vidljivih kapilara, i konačno, redukciju mrlja koje su se pojavile na vašoj koži. Tehnika podmlađivanja kože je posebno efektna na koži lica i vrata, ali može se primjeniti i na drugim dijelovima tijela.

Kako izgleda tretman podmlađivanja kože?

Laserom se na vaše lice aplicira laserska zraka koja zagrijava ciljano područje u niže slojeve kože. Toplota djeluje terapeutski na kožu, tako što utiče na kolagen i elastin, te pobuđuje njihovu proizvodnju. Novi slojevi kolagena i elastina utiču na zatezanje i podmlađivanje vašeg lica i vrata. Podmlađivanje lica podrazumijeva i smanjivanje crvenila, ublažava izgled pora koje su otvorene, zaglađuje kožu i male bore, a pjegice koje imate postaju blijeđe.

Ko treba da se podvrgne tretmanu podmlađivanja kože?

Ako su se na vašem licu pojavile male sitne bore, ako imate plitke ožiljke nastale od akni, onda bi pravi izbor za vas bilo podmlađivanje lica. Prvi korak je konsultacija sa našim osobljem, koje će vam VISIA uređajem snimiti kožu, i dati vam profesionalno mišljenje o stanju kože vašeg lica.

Kako se pripremate za tretman podmlađivanja lica?

Koža treba biti detaljno očišćena i suva. Potrebno je skinuti šminku, bilo kakvu kremu, ulje, površinske anestetske kreme, kreme za tamnjenje, i slično.  Koža ne bi trebalo da se sunča ili izlaže u solarijumu oko dvije sedmice prije tretmana. A i tokom tretmala podmlađivanja lica, potrebno je mazati zaštitne kreme sa visokim faktorom.

Nakon čišćenja lica, stavljamo gel na lice i zaštitne naočare. Tada postupak podmlađivanja može da počne. Tretman, u slučaju podmlađivanja lica, traje do sat vremena, dok ako radite i vrat, dužina tretmana je oko sat i po.

Nakon podmlađivanja lica na koži se pojavljuje blago crvenilo, koje nestaje nakon par minuta. Potrebno je voditi računa, i poslije podmlađivanja lica, lice ne izlagati suncu ili jakom trljanju dok čistite lice, sedam do deset dana. Kako biste brže oporavili vašu kožu, možete nanositi hladne obloge.

Podjelite ovaj post.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško