Liječenje akni

Najsavremenija metoda liječenja akni?

Liječenje akni Banja Luka

Liječenje kože sa aknama, odnosno liječenje akni, je neophodno jer one u velikom broju slučajeva ostavljaju ožiljke koji se vrlo teško uklanjaju.

Kada se zapuše rupe na koje su priključene lojne žlijezde i kada se na taj način uspori ili čak u najgorem slučaju spriječi izlučivanje sadržaja lojnih žlijezda, onda nastane problem i noćna mora sa kojom se suočavaju mnogi mladi ljudi – problem sa aknama.

Najprije se gaji nada da će se na kraju krajeva sve srediti samo po sebi, ali kada već sve postane previše nametljivo, u želji da se ima lijepa koža, počinje se tražiti rješenje kako se otarasiti akni. Mada, akne same po sebi nisu opasne, grubo pritiskivanje, češanje i grebanje kože na površini oko akni može da prouzrokuje ozbiljne infekcije i ožiljke, koji zatim tu ostaju zauvijek. Stoga je veoma važno da se što prije i na pravi način preduzme terapija akni. Liječenje kože sa aknama je postupak koji zahtijeva precizno poznavanje vaše kože.

Ako ponovo želite da budete, bez stida i sa uzdignutom glavom u društvu svojih prijatelja, ne oklijevajte da nas kontaktirate već danas. Biće nam drago da Vam pomognemo i očistimo Vašu kožu, ali taj tretman je obično dug, tako da bi trebalo da počnete što je prije moguće. Mi ćemo Vas posavjetovati kako da ih se otarasite zauvijek, pa počnite da ih jednu po jednu uklanjate već danas!

Akne se mogu liječiti na više načina

počev od primjene različitih maski, načina ishrane i zračenjem sa IPL pulsirajućim svjetlom. Kod IPL-a je princip rada takav da svjetlosni zrak direktno uništava bakterije koje izazivaju akne i u ćelije dovodi kiseonik, koji sprječava formiranje novih bakterija. Svjetlost koju zrači IPL aparat takođe ubrzava obnovu kože (obnavljanje potpornih ćelija).

Želimo da vas upozorimo da se na ovaj način tretiraju samo aktivne akne, ali se ne mogu ukloniti od ranije postojeći ožiljci. Treba da znate da se ovim postupkom ne izazivaju novi ožiljci od akni. Aktivne akne se isušuju i koža zacijeljuje bez ožiljaka. Liječenje akni Banja Luka

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško