Liječenje gljivica na noktima

Lasersko liječenje gljivica na noktima?

Liječenje glivica na noktima

Gljivice na noktima lako je uočiti, ali je teško liječiti! Uspješni tretmani mogu umanjiti ili ukloniti vidljive simptome, ali gljiva noktiju se često vraća i potpuno iskorjenjivanje je borba koja traje. Nažalost, većina kućnih lijekova i lijekova iz trgovina prehrambenim proizvodima nema koristi. Štaviše, neprestani tretmani mogu biti frustrirajući. Laserskim tretmanom za gljivice na noktima problem riješite jednom zauvijek. Ovaj ciljani laserski tretman za gljivice na noktima koristi svjetlosne zrake za stvaranje topline u kratkim rafalima. Energija je uska i usmjerena posebno na zahvaćena područja. Mikrosekundni impulsi svjetlosne energije postavljeni su na veliko ponavljanje kako bi se postupno zagrijavali i potpuno ubili sav trag gljivičnih organizama.

Šta očekivati od laserskog liječenja gljivica na noktima?

Ovaj laserski tretman protiv gljivica na noktima gotovo je bezbolan. Može se koristiti za liječenje jednog nokta ili više zahvaćenih područja. Tokom kratkog tretmana vjerovatno nećete osjetiti ništa osim ugodnog osjećaja topline. I to samo na mjestu tretirane nokatne ploče. Energija djeluje ispod ploče nokta. Tretmanom se stvara subdermalno zagrijavanje koje uništava gljivice.

Možete uživati u neposrednim rezultatima nakon samo jednog kratkog tretmana s manje žutila i poboljšane teksture kože oko nokta. U većini slučajeva potrebno je do 5 ili 7 sesija, ali svaka sesija je vrlo kratka. Dođite na liječenje tokom pauze za ručak i odmah se možete vratiti na posao bez simptoma!

Koje su prednosti ovog tretmana?

Osim što ubija gljivične organizme, neablativna energija zagrijava i kožno tkivo, a da ga pritom ne uništi. To rezultira prirodnim procesima ozdravljenja. Nokat će zaliječiti i vratiti se u normalu uz stalno poboljšanje. Bez ikakvih živih gljivica, ne morate brinuti o simptomima koji se šire na druge nožne prste i prste ili su zarazni onima oko vas. Otklanjanje uzroka je prvi korak, a zatim se vaše tijelo može zacijeliti i podmladiti bez rizika od ponovne infekcije.

Gljiva na noktima više je od neugodne vidljive mane – to je nezdravo. Budući da bijeli i ružičasti dio nokta počinje da žuti, obično se učvršćuje, zadebljava i može puknuti.Oštećenja se takođe često šire na kožu oko nokta jer gljiva pronalazi nove prostore.

Ruke i noge možete tretirati vrhunskim laserskim tretmanom za gljivice na noktima. Tretman koji dramatično poboljšava i izgled i zdravlje vaših noktiju. Kućni lijekovi su obično slabi. Većina tretmana bez recepta postaje sve manje efektna jer se simptomi gljivica povećavaju. Lokalni tretmani ne mogu proći kroz ploču nokta. Laser je brži i djelotvorniji.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško