Kavitacija

Na koji način dolazi do gubitka masnih naslaga?

Kavitacija Banja Luka

Kavitacija Banja Luka, kavitacija je nova metoda u savremenoj medicini kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela. Pravo je otkriće za one koji žele skladno tijelo na što efikasniji i manje agresivan način.

Na koji način dolazi do gubitka masnih naslaga?

Kavitacija je nova metoda u savremenoj medicini kojom se za kratko vrijeme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tijela. Pravo je otkriće za one koji žele skladno tijelo na što efikasniji i manje agresivan način.

Na koji način dolazi do gubitka masnih naslaga?

Kavitacija koristi efekat niskofrekventnog ultrazvuka, čijim djelovanjem dolazi do razgradnje masne ćelije (lipocita), odnosno do pucanja njene membrane i razlivanja u međućelijske prostore. Nakon toga se pod djelovanjem enzima razgrađuju, te se limfnim putem eliminišu iz tijela (na identičan način kao i masnoća koju unosimo hranom).

Zašto je ova metoda superiornija od drugih?

Za razliku od raznih dijeta, vježbanja, izgladnjivanja,… čiji je krajnji efekat najčešće bio samo gubitak vode iz vašeg tijela, kavitacijom se direktno gube lipociti – pa su samim tim i rezultati koji se postižu trajni.

Nakon tretmana koji je potpuno bezbolan i neinvazivan, površina kože ostaje netaknuta – nema modrica, bolova, otoka, ožiljaka, pa se možete odmah vratiti svakodnevnim obavezama.

Koji dijelovi tijela mogu biti tretirani ovom metodom?

  • Nadlaktice
  • Stomak
  • Struk
  • Bokovi
  • Butine
  • Koljena
  • Zadnjica

Kako izgleda sama procedura?

Ultrazvučnom sondom („glava“ aparata) se klizi po koži, preko nanijetog kontaktnog gela. Blago, opuštajuće zujanje, osjećaj toplote i relaksacije su jedine prateće pojave. Sama procedura traje dvadesetak minuta, krajnje je komforna i neinvazivna i ne isključuje pacijenta iz svakodnevnih aktivnosti.

Koliko je tretmana potrebno?

Broj tretmana je individualan (3-6) i određuje ga ljekar na pregledu. Rade se u razmaku od 7 do 10 dana.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško