Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica

Šta je higijenski tretman lica i šta on podrazumijeva?

Osnovni oblik higijene lica koji dolazi na tretman jeste higijenski tretman lica. To je uklanjanje mitisera, zatim masaža lica kako bi se poboljšala cirkulacija lica, i čišćenje pora.

Kao i prije svakog tretmana kod nas, i higijenski tretman lica zahtijeva konsultativni pregled prije samog tretmana. Tada naš stručnjak procijeni vašu kožu i stanje u kom se vaša koža nalazi, te da li je ovaj tretman lica dovoljno dobar za vas.

Koža našeg lica je svakodnevno izložena stresu. Na njenu higijenu utiču slobodni radikali, kojima je izložena. Ako, na primjer, ne skinete dnevnu šminku kako treba, lice je izloženo hemikalijama i dalje, i može da stvori problem, koji je svakako rješiv higijenskim tretmanom lica. Osim ličnog odnosa prema vašoj koži, i osim unutrašnjih faktora, na vaše lice utiču i vanjski faktori (vjetar, sunce, hladnoća, prašina, dim od cigareta,…). Da biste održavali svježinu i zdrav izgled vašeg lica, mi preporučujemo da radite higijenski tretman lica bar jedanput mjesečno, ili jednom u mjesec i po dana.

Kako izgleda sam tretman lica?

Higijenski tretman lica podrazumijeva nekoliko aktivnosti, kako bismo dobili što bolje rezultate na vašoj koži. U zavisnosti od tipa kože i stanja u kome se ona nalazi, vaše lice prvo umivamo, zatim primjenjujemo masažu lica kako bismo poboljšali cirkulaciju, radimo pilibg, parenje, cijeđenje, ozoniranje, ampule i maske prema vašem tipu kože, i kreme za umiribanje kože nakon higijenskog tretmana lica.

Zašto se trebate odlučiti baš za ovaj kompleksan tretman lica?

Primarni zadatak higijenskog tretmana lica jeste da vaše lice oslobodi i očisti od suvišnih nečistoća, ćelija koje su izumrle, sebuma, mitisera, ali i da vaša koža nakon tretmana bude spremna za sljedeće tretmane koji će svakako poslije higijenskog tretmana lica imati više efekta. Nakon higijenskog tretmana lica, naši stručnjaci će vam dati detaljne upute o njezi vaše kože nakon tretmana, kako bi rezultati bili trajniji i potpuni.

Ko su kandidati za higijenski tretman lica?

Ovaj tretman pogoduje svim uzrastima. On daje rezultate svježe, zdrave i kože koja je njegovana. Najbolje vrijeme za započinjanje sa higijenskim tretmanom čišćenja lica jeste pubertetsko doba.

Šta nakon higijenskog tretmana lica?

Nakon tretmana, potrebna je određena njega lica. Ne bi trebalo da se šminkate, izlažete suncu, solarijumu, bazenu, niti odlazak na treninge.

U slučaju pojave novih bubuljica i mitisera, ne prporučuje se samostalno cijeđenje istih.

Podjelite ovaj post.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško