Green-Peel by Dr.Schrammek

Tretman lica medicinskom kozmetikom Green-Peel by Dr. Schrammek?

Nova metoda GREEN PEEL

je biljni piling kože koju je osmislila dr med. Christine Schrammek. Kvalitet i efikasnost tretmana zasnovan je na dermatološkom pristupu i naprednim aktivnim sastojcima. Sam proces Green peela je biološka metoda, koja je razvijena na medicinskoj bazi. Sastojci Green peel rade efikasno jedan uz pomoć drugog, te sadrže razne bjelančevine, ugljikohidrate, vitamine, sluz, tanine, fitohormone, enzime, mineralne soli.

GREEN PEEL Dr. Schrammek je izvrsna, potpuno prirodna i biološka metoda za piling kože lica (i tijela) na bazi prirodnih sirovina, kojima se postiže potpuni piling gornjih slojeva kože, stimuliše rast ćelija i stvaranje kologena, te regeneracija kože.

Piling kože lica

Ova potpuno prirodna biljna metoda razvijena je medicinskim istraživanjima na osnovu 50-godišnjeg iskustva dr Christine Schrammek. Širom svijeta dokazana je kao izvrsna biološka metoda za piling kože lica i tijela. Za razliku od ostalih pilinga, Green peel ne sadrži hemijske supstance ili sintetičke dodatke. To je savršeno siguran tretman i nema nuspojava. Ako biljni preparat nehotice dođe u dodir s očima, neće izazvati nikavu iritaciju. Pripremljena je isključivo od prirodnih sirovina: posebno uzgojenih biljaka, algi, minerala, te enzima i vitamina.

Uspjeh GREEN PEEL tretmana može se uporediti s rezultatima hemijskog pilinga, abrazije kože, ili duge primjene vitamina. GREEN PEEL daje izvrsne rezultate na području: nečistoće i nepravilnosti kože, proširenih pora, preuranjenog starenja kože, bora, ožiljaka, trudničkih strija, celulita, gubitka elasticiteta u području stomaka, nadlaktica i bedara.

GREEN PEEL TRETMANI:

GP biljni piling lica

Višednevni tretman koji obuhvata biljni piling, masku i njegu kože, te kućnu njegu i post tretman. Rezultati prvog tretmana su odmah vidljivi: koža se zateže, bore se smanjuju, a plići ožiljci i mrlje uklanjaju. Nakon 3-5 dana koža se počinje guliti, a tokom procesa u kućnoj njezi koža se čisti posebnim losionom. Nakon 4-5 dana radi se post tretman, a koža je potpuno obnovljena. Kućnom njegom u sljedeće 2 nedjelje rezultati su sve bolji iz sedmice u sedmicu. Proces regeneracije kože završava u toku 14-28 dana od tretmana.

GP Super Beauty tretman lica

Tretman Super Beauty obično se radi kao kura za pojačanje i upotpunjavanje izvršenog biljnog pilinga u nekoliko intervala. Sam tretman se sastoji od čišćenja, kozmetičkog pilinga, masaže i maske.

GP biljni piling dijelova tijela

Tretman dubokog pilinga je vrlo uspješan i koristi se za oblikovanje bedara i ruku, stomaka, protiv celulita i strija, kožne pigmentacije, smanjenje ožiljaka, stare kože na rukama, itd. Guljenjem kože podstiče se rast novih ćelija i regeneracija kože, a djeluje se i na masne ćelije u dubljim slojevima kože. Sam tretman se sastoji od čišćenja, kozmetičkog pilinga, masaže i maske, te kućne njege.

Green peel classic

Tretman Green peel classic je indiciran za seboroičnu kožu, kožu koja je nečista, sklona aknama, kožu sa ožiljcima, oštećenu kožu.

Green peel fresh up

Ovaj tretman nudi regeneraciju i vitalnost umornoj koži koja je sklona borama i finim linijama. Tretmanom omekšavamo grubu kožu i čistimo nečistu kožu

Green pell energy

Tretman kojim poboljšavamo cirkulaciju blijede i suncem oštećene kože. Ispravlja se debela i keratozirana koža, uklanjaju se prve bore i linije. Tretman se može koristiti i za liječenje hiperpigmentacijskih mrlja.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško