Foto Epilacija

Zašto je potrebno više tretmana epilacije?

Foto epilacija
Foto epilacija

Foto epilacija

Prije i poslije foto-epilacije neophodno je obrijati regiju koju želimo tretirati, nipošto depilirati ili kremama skidati dlačice.

Ako se klijent odluči za epilaciju, a prethodno je uklanjao dlačice depilacijom, u tom slučaju potrebno je da prođe dvije do tri sedmice od depilacije, da bi se regija mogla obrijati i tek tad možemo da krenemo sa tretmanima epilacije.

Zašto je potrebna foto-epilacija, i zašto više tretmana foto-epilacije?

Pošto dlake rastu u 3 faze, a svjetlosni snop aparata može da uništi folikul dlake u samo jednoj fazi, a to je AKTIVNA FAZA – postupak se ponavlja. Zato je i razmak između tretmana od 1 do 3 mjeseca, a procjenjuje ga u našem salonu tehničko-obrazovana osoba. U zavisnosti koju ćemo regiju tretirati određujemo i taj vremenski raspon između tretmana. Tako, npr.regiju lica radimo na 5-6 nedjelja, a noge od 1 do 3 mjeseca. BITNO je da termini nikako ne smiju biti ograničeni za prave rezlutate sve je individualno, te zato mi isključivo radimo ANALIZU DLAKE i na taj način određujemo termine. Između tretmana bi trebao biti interval od 5 nedjelja.

Da li je epilacija opasna?

Sa našim novim visoko kvalitetnim uređajem, koji je dobio dozvolu od agencije za lijekove BiH, tretman je potpuno bezbjedan, jer svjetlosni snop prodire samo par milimetara ispod površine kože, a žlijezdane strukture se nalaze mnogo dublje. Tretmani su potpuno BEZBOLNI i BEZBJEDNI, što znači da ne može doći do oštećenja kože.

Da li se poslije završene serije tretmana vraćaju dlačice?

Sve je individualno i zato kažemo da je EPILACIJA dugotrajna metoda uklanjanja dlačica. Folikuli dlake mogu uslijed nekog stresa ili hormonskog disbalansa ponovo da se pojave. U takvom slučaju klijent bi trebao da uradi jedan dodatni tretman, jer su to vrlo rijetke dlačice.

TRAJNO i bezbolno uklanjanje dlaka – EPILACIJA

Za procedure trajnog uklanjanja dlaka (dlačica ili malja), imamo potpuno nove, visokokvalitetne aparate sa ELOS (E-light) tehnologijom, koja objedinjava dva energetska postupka IPL (optička energija) + RF (radiofrekventna energija). Sa njima postižemo još bolji efekat naših usluga, tako da će i vaši rezultati biti još bolji, pa ćete i Vi moći da uspešno uklanjate čak i svijetle dlačice, koje se često pojavljuju na bradi i gornjim usnama.

Čudimo se kako je složeno sastavljeno ljudsko tijelo i kako ono savršeno dobro funkcioniše, kako je sve na svom mjestu, tačno tamo gdje treba da bude. S druge strane, postoje i nedostaci koji se ne uklapaju u tu konstataciju, a to su naročito oni koji se beskonačno ponavljaju. Naravno mislimo na dosadne dlake koje se javljaju na dijelovima tijela gdje im nije mjesto i koje kvare naš izgled.

Valjda je baš zbog toga nastala izreka, koja će uskoro, zahvaljujući našem salonu biti zaboravljena: „Za ljepotu je potrebno i da se malo potrudimo!“. Brijanje koje nervira, depilacija i ponovno depiliranje će postati stvar prošlosti.

Epilacija (ili trajno odstranjivanje dlačica) je potpuno bezbolan, potpuno bezbjedan i daleko najbolji proces, koji daje trajne rezultate.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško