DMK tretmani lica

Proizvode DMK prodaju isključivo kozmetički instituti?

DMK tretmani lica

DMK koncept zasnovan je na čvrstom istraživanju i razvoju, a uspjesi su dokazivi. Razvijeni proizvodi i metode liječenja u kombinaciji s dobrim kozmetičkim stručnjacima i majstorstvom, postižu optimalne rezultate. Proizvode DMK prodaju isključivo kozmetički instituti. To osigurava ispravnu dijagnozu kože i proizvode koji odgovaraju koži, koji su „propisani”. Širok spektar posebnih preparata pruža iskusnim specijalistima kože mogućnost primjene posebnih metoda liječenja nakon detaljne dijagnoze.

Neosporna činjenica je da u kožu možete dodati samo one tvari koje odgovaraju sopstvenoj hemiji kože.

U osnovi, za sve tretmane vrijedi sljedeće: Uklanjanje nepotrebnog ćelijskog materijala svih vrsta i ćelijskih ostataka.

  1. „Rekonstrukcija” kože. Koža je na prirodnoj osnovi opskrbljena vitaminima i enzimima.
  2. Suzbijanje tretmana i očuvanje rezultata odgovarajućim aplikacijama kod kuće.

Korištenje bilo kojeg drugog komercijalnog proizvoda prekida ili zaustavlja poboljšanje stanja vaše kože koje je započelo. DMK proizvodi ne sadrže dodatke poput parfema, boja ili sintetičkih veziva.

Sa ovim filerima, tijelo ne prepoznaje svoju hemiju i ne dolazi do dejstva! Koža, kojoj je poremećena ravnoteža, doslovno se prepravlja uz pomoć DMK koncepta. To znači vraćanje kože u bolje stanje. Što je stanje gore, to je revizija dramatičnija. Svi proizvodi temelje se na biljnim formulama i nisu testirani na životinjama.

Dr King, biohemičar i farmaceut, razvio je koncept sistematske njege kože i već je liječio mnoge holivudske velikane na svom institutu u Beverly Hillsu.

Dr. King tvrdi da je naša koža izbirljiva poput diva i voli samo ono što zna. To znači da koža prihvata samo supstance koje su povezane sa njenom vlastitom hemijom, npr. enzimi.

Odradite jedan enzimski tretman i osjetićete potpuno novo iskustvo, novi osjećaj na Vašoj koži. Sva nečistoća se na površini kože katapultira enzimima za zacjeljivanje, što znači da više nije potrebno bolno „izbacivanje” komedona, prištića itd. Konceptom DMK uspjeli smo mnogim klijentima pružiti novi način života, s više samopouzdanja.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško