Depigmentacija

Muče Vas neprijatne fleke po licu i tijelu?

Depigmentacija kože Banja Luka

Depigmentacija kože je revolucionarni tretman, obuhvata seriju od 2 do 5 seansi, tokom kojih se pulsirajuća svjetlost (sa IPL-om) emituje na određeni dio lica ili tijela i jasno uklanja fleke, kapilare, hemangiome i druge nepravilnosti na koži.

Depigmentacija se ponavlja na svake četiri nedjelje, sa primjetnim poboljšanjem poslije svakog tretmana. Depigmentacija kože Banja Luka.

Uspješno se tretiraju hiperpigmentacije nastale kao posljedica prekomjernog izlaganja suncu bilo da je u pitanju lice ili tijelo, kao i pigmentacije nastale kao posljedica upotrebe solarijuma ili nekih kozmetičkih preparata. Takođe se mogu tretirati i hiperpigmentacije nastale u trudnoći ili kao posljedica konzumacije određenih lijekova. Depigmentacija rezultira svježom i blistavom kožom, punom života. To je postupak koji ponovo otkriva vašu ljepotu.

Šta se osjeća tokom depigmentacije kože?

Svaka osoba ima svoju specifičnu, različitu reakciju, sopstveno iskustvo vezano za doživljaj tretmana koji traje od 5 do 30 minuta u zavisnosti od veličine regije koja se tretira. Većina nalazi da je tretman sasvim prijatan i pored toga što je blagi osećaj peckanja uobičajen.

Cosmetik laser centru, kozmetičari imaju veliko iskustvo sa klijentima koji imaju osjetljivu kožu i uvijek uzimaju u obzir njihovu zabrinutost i tretiraju ih vodeći računa o tome, tako da je i najosjetljivija koža tretirana bezbjedno i sigurno. Poslije postupka ćemo vas možda zamoliti da stavljate led na tretirano mjesto, a daćemo vam i sve informacije o obaveznoj njezi poslije tretmana.

Da li postoje neželjene pojave poslije depigmentacije kože?

Većina neželjenih pojava je blaga i kratkotrajna. Može se sastojati od kratkog osjećaja neprijatnosti tokom samog tretmana. Crvenilo se pojavljuje odmah poslije tretmana. Kod većine ljudi ono nestaje najkasnije dvadeset četiri sata poslije tretmana, a u rijetkim slučajevima može trajati do tri dana.

Blagi otok, modrice i post-tretmanski poremećaj pigmentacije su takođe mogući. Iz našeg iskustva smo primjetili da se one javljaju kod manje od 1% klijenata sa kožom ozbiljno oštećenom dejstvom spoljašnjih faktora i smanjenog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestanu veoma brzo u narednih 3 do 4 dana.

Da li mi je potreban dodatni tretman?

Stanje kože kod nekih klijenata može zahtjevati dodatne tretmane i poslije početne serije od dva do pet tretmana. Mi ćemo vas uputiti kako da na pravilan način njegujete kožu da bi ste smanjili mogućnost od budućih dodatnih tretmana. Bićemo srećni da vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.

Zadovoljnih klijenata
0

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete!

Rezervišite svoj termin za jedan od tretmana po trajno niskim cjenama!Očekujemo Vas, vaš koimetički salon Laser centar Šiško