Uklanjanje mladeža

Mladeži su promjene na koži, koji ljudi uglavnom zamišljaju kao smeđe izrasline na koži, ali mladeži mogu biti različitih boja i oblika. Najčešće su smeđe boje. Svi mladeži na koži se pojavljuju do dvadesete godine života, međutim mogu se javiti i u kasnijim životnim dobima. UV zračenje podstiče pojavu mladeža i čini ih tamnijim. Mladeži predstavljaju uglavnom dobroćudne promjene na koži, međutim na neke mladeže treba obratitui posebnu pažnju jer mogu da budu i maligni. Posebno se treba obratiti pažnja na mladeže koji mjijenjaju svoj oblik, strukturu i boju, koji izazivaju svrab ili krvarenje, koji bole, ili koji se pojavljuju u starijim životnim dobima.

Međutim, dobroćudni mladeži su najčešća pojava na našem tijelu i za uklanjanje mladeža se odlučujemo iz estetskih razloga, posebno ako se ti mladeži nalaze u području lica. Osim toga, za uklanjanje mladeža se odlučuju klijenti kod kojih mladež krvari, nalazi se na dijelu kože koja je izložena povredama, zatim oni kod kojih je mladež oštećen, svrbi, mijenja boju, i slično. To je znak da se sa mladežom nešto dešava i da bi ga trebalo pregledati i odstraniti. Svim klijentima se savjetuje pregled mladeža barem jednom godišnje. Mladeži se pregledaju dermatoskopom, gdje doktor utvrđuje da li su mladeži skloni melanoznim promjenama.

Uklanjanje mladeža

u našem salonu se vrši laserima posljednje generacije. Kao i kod svakog tretmana, i tretman uklanjanja mladeža je tretman kome pristupamo individualno. Različita mjesta sa koga se mladež treba ukloniti su različite fizionomije te svaki traži poseban tretman. Takođe, mora se razmišljati o nuspojavama tretmana, a to su ožiljci, hiperpigmentacije i slično. Zbog toga je vrlo bitno da uklanjanje mladeža obavlja stručna osoba.  Vrlo je važno pratiti sva posttretmanska uputstva, ne izlagati se UV zračenju ili bilo čemu što može iritirati vašu kožu.

Prije tretmana uklanjanja mladeža, obavezan je konsultativni pregled na kom će naši stručnjaci utvrditi stanje kože, mjesto na kom se nalazi mladež, te način njegovog uklanjanja.

0
ZADOVOLNJIH KLIJENATA

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete

Rezervišite svoj termin za ovaj vrhunski tretman po trajno niskim cjenama.

REZERVIŠITE