Uklanjanje tetovaža Picosecond laserom

Uklanjanje tetovaža Picosecond laserom

Lasersko uklanjanje tetovaže
Lasersko uklanjanje tetovaža

Uklanjanje tetovaža Picosecond laserom?

Picosecond laser koristi naprednu picosekundnu lasersku tehnologiju za učinkovito uklanjanje neželjenih tetovaža. Pico Sekund šalje laserske impulse koji traju trilijunsu sekunde, sto puta brže od nanosekund lasera, duboko ispod površine vaše kože kako bi se ciljala na podlogu. Laserski se rastura pigment razgrađuje u sitne čestice koje tijelo prirodnim putem može eliminirati kroz imunološki sustav.

Koje se vrste tetovaže mogu ukloniti?

Pico Sekud je najbolji uređaj za lasersko uklanjanje tetovaža na tržištu. Može ukloniti plave i zelene boje kao i vrlo tamne crte. Pico Sekund također uspješno uklanja nepomične tetovaže koje su prethodno prošle lasersko uklanjanje tetovaža. Zakazivanje konsultacija je najbolji način da saznate kako tačno Pico Sekund može vam pomoći ukloniti neželjenu tetovažu.

Koliko laserskih tretmana je potrebno?

Općenito, potrebno je tri do šest sesija da biste potpuno uklonili tetovažu s Pico Sekund laserom. Zakazivanje savjetovanja je najbolji način da naučite koliko će tretmana biti potrebno za tetovažu. Razmaci u tretmanima su šest do osam sedmica, tako da tijelo ima vremena da prirodno eliminira pigment iz tijela i koža može zacijeliti. Pico Sekund predstavlja veliko napredovanje u odnosu na druge laserske tehnologije koje su uglavnom starija verzija od Picosekundarne. I koje često zahtijevaju 15-20 tretmana da bi se vidjeli usporedivi rezultati.

ZAŠTO PREPORUČUJEMO OVAJ PICOSEKUNDARNI LASER?

Konačno, tu je vrlo nova metoda stimulacije kolagena koja pogoduje nastanku bora, tekstura i krepkosti. Toliko je novo što pretpostavljam da većina ljudi još nije upoznata s tim: picosecond laser tehnologija. Pojavio se prvi put nakon odobrenja FDA za pikosekundni laserski tretman pigmenta, ponajviše tetovaže. (Zove se laser Cynosure PicoSure i onaj koji koristim u svom uredu.)

Kada kažem picosekundna tehnologija, mislim na brzinu kojom se energija lasera dovodi u kožu. U ovom se slučaju snop svjetlosti određene energije isporučuje unutar pikosekunde, iznimno velikom brzinom. Sudjelovao sam u kliničkim ispitivanjima koja su proučavala učinke ovih pikosekundnih lasera prilikom prolaska kroz specijaliziranu difrakcijsku leću. Leća je u konačnici isporučila područja najveće energije i male energije, gotovo poput frakcijskog lasera, ali uvijek je postojala neka niska razina energije koja je dodirnula površinu kože.

Postoji niz teorija o tome zašto ova laserska tehnologija pomaže u preuređivanju i proizvodnji kolagena. Jedna od meni najzanimljivijih je da brza isporuka laserske svjetlosti može potaknuti vibraciju po cijeloj površini kože, pokrećući reakciju na kolagen. Otada sam dio publikacija i predavanja koji opisujuklinička ispitivanja koja smo izveli . Ono što ovu nauku čini zanimljivijom i poželjnijom za naše pacijente je ograničeno vrijeme stajanja. Obično je koža nekoliko sati ružičasta tek ružičasta.

0
ZADOVOLNJIH KLIJENATA

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete

Rezervišite svoj termin za ovaj vrhunski tretman po trajno niskim cjenama.