Rješenje protiv celulita i masnih naslaga

Rješenje protiv celulita i masnih naslaga

Rješenje protiv celulita banja lukaRješenje protiv celulita banja luka
Rješenje protiv celulita banja lukaRješenje protiv celulita banja luka

Šta je VelaShape tretman?

Rješenje protiv celulita

Šta je VelaShape tretman?

VelaShape je trenutno najpriznatiji neinvazivni tretman na tržištu, namjenjen preoblikovanju tijela i uklanjanju celulita. U pitanju je aparat sa dokazanim efektom u tretiranju celulita kako na površini tako i u dubljim slojevima kože. VelaShape kombinuje infracrvenu svjetlost, bipolarnu radiofrekvenciju i vakuum, koji prouzrokuju dubinsko zagrijavanje masnih naslaga i okolnog tkiva, čime se podstiče stvaranje novog kolagena i elastina.

Osnova VelaShape aparata je ELOS tehnologija koja dozvoljava da se veoma komforno postignu odgovarajući tonus, zategnutost i oblik tijela.

Šta se postiže  tretmanom?

VelaShape je najnovija generacija uređaja i tretman ovim aparatom je veoma popularan jer daje odlične rezultate na problematičnim dijelovima tijela, koje je veoma teško postići drugim aparatima i tretmanima. Tretman VelaShape aparatom je praktično bezbolan tretman u oblikovanju tijela i smanjenju celulita sa vidljivim rezultatima čak i nakon samo 3 tretmana.

VelaShape tretman se pokazao kao veoma efikasan kod sljedećih stanja:

  • oblikovanje tijela,
  • lokalizovano uklanjanje masnih naslaga,
  • redukcija celulita i uklanjanje celulita,
  • bolja cirkulacija,
  • limfna drenaža.

Kako izgleda VelaShape tretman i koliko traje?

VelaShape tretmanom se kombinuje infracrvena svjetlost, radiotalasna energija, vakuum i masirajući efekat rolera, u cilju maksimalno preciznog zagrijavanja tkiva u opsegu od 3 do 15 mm dubine.

Tretman je jednostavan, bezbolan, a regije koje se obično tretiraju su:

  • noge,
  • sjedalni mišić (gluteus),
  • stomak,
  • ruke.

Tretman traje od 45 minuta do sat vremena za regiju nogu i stomaka. Nakon samog tretmana, tretirano područje može ostati toplo i crveno usljed poboljšane cirkulacije, dok će primjetno biti i lokalno smanjenje opuštenosti kože, obima i sveukupno poboljšanje njene strukture i teksture.

Koja je preporučena serija tretmana?

U zavisnosti od stanja i stadijuma celulita, preporučene su serije od 5 do 10 tretmana. Tretmani se mogu izvoditi jednom do dva puta nedjeljno.

0
ZADOVOLNJIH KLIJENATA

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete

Rezervišite svoj termin za ovaj vrhunski tretman po trajno niskim cjenama.