Project Description

Bukalna masaža lica

REZERVIŠITE TERMIN

Bukalna masaža lica

REZERVIŠITE TERMIN
Bukalna Masaža lica
Bukalna Masaža lica

Sve što trebate znati o oralnoj masaži lica?

Bukalna masaža lica

Bukalna masaža lica je poznata i kao unutarašnja masaža usta. Oralna masaža podrazumijeva stručnjaka za masažu koji ruke stavlja u vaša usta kako bi masirao vaše lice iznutra prema van, kako bi se oblikovalo lice. Masaža usta pravi je izbor među mnogim zvijezdama poput Jennifer Lopez, Megan Markle i Kate Moss.

Pa šta je oralna masaža? Masaža lica? I kako to učiniti? Šta je čini izvrsnom i kako je sami možete primijeniti kod kuće? Nastavite čitati članak da biste dobili odgovore na sva ova pitanja i još mnogo toga!

Kakva je razlika između oralnih i drugih vrsta masaža lica?

Prije svega, moramo napomenuti da se riječ „oralno” odnosi na unutrašnju stranu obraza. Masiranjem ovog područja osiguraćete pristup unutrašnjim i vanjskim mišićima lica. Rezultat? Uklonite sve blokade i poboljšajte opšti oblik lica zatezanjem, oblikovanjem i podizanjem. Takođe, brzi pokreti pomažu potaknuti cirkulaciju krvi i poboljšati memoriju mišića, tako da vaša koža izgleda svježe.

Koje su prednosti oralne masaže?

Oralne masaže fokusiraju se na određenu grupu mišića, a oni ih s vremenom istežu, opuštaju i jačaju. Ovaj postupak podstiče samoobnavljanje kože, uklanjajući blokade na kojima se nakupljaju toksini i na taj način pomaže i poboljšava rad vaše kože. Takođe pomaže u ublažavanju nadutosti, sakrivanju sitnih linija i bora, te zategnuti i poboljšati crte lica.

Kako oralna masaža oblikuje lice?

Ova vrsta masaže pomaže oblikovanju lica stalnim treningom i vježbanjem mišića. Ponavljajući pokreti podstiču popravak i obnavljanje kože.

Šta je najbolje kod ovog vida masaže?

Većina vas osjeća kako im se lice sve više steže. Dobar osjećaj nije samo u sjajnim rezultatima koje ćete dobiti, već u cjelokupnom iskustvu koje vam pruža vrlo ugodan osjećaj koji traje danima i poboljšava se s vremenom. Trajanje sesija na licu nije duže od pet minuta. Glavni rezultat je oblikovano, čvršće i mlađe lice.

Koliko tretmana će vam trebati za postizanje dugoročnih rezultata?

Trebaće vam 1 ili 2 tretmana sedmično, 10 sedmica, kako biste postigli uočljive rezultate. Nakon toga morat ćete redovno održavati rpostignute rezultate, svakog mjeseca. Nakon četvrte seanse počećete primjećivati razliku na licu i vratu.

Kako masirati lice kod kuće?

Ako ovu masažu napravite sami kod kuće, uštedićete puno novca, ali na početku morate biti oprezni. Započnite s čistom kožom, a zatim nanesite ulje za lice kako biste olakšali masažu. Zatim operite ruke i stavite prst palca u usta, a suprotnom rukom masirajte strane lica. Zatim radite na uklanjanju stresa na bilo kojem području lica. Ovdje je cilj masirati unutrašnje mišiće palcem, a vanjske mišiće s ostatkom prstiju istovremeno. Ovdje nema pravila, tako da možete raditi ono što čini da se osjećate ugodno sve dok su vaši pokreti nježni. Krenite kružnim pokretima počevši od čeljusti prema gore, od strane jagodice do vanjskog ugla oka, a kružnim pokretima nazad do početne tačke.

0
ZADOVOLNJIH KLIJENATA

Odvojite malo vremena za sebe. Vi to zaslužujete

Rezervišite svoj termin za ovaj vrhunski tretman po trajno niskim cjenama.

REZERVIŠITE